Tarvon Ekokauppa

Tervetuloa Munkkiniemen Tarvon ekokauppaan tiistaisin klo 10-18 (tai muina aikoina sovitaan aika). Ekokaupassa voit tutustua Tekstiilisuunnitelijan työhuoneeseen ja saat vinkkejä kaikesta mikä liittyy ekologisiin tuotteisiin.

Tällä hetkellä valitettavasti olen sairastunut vakavasti. En kykene töitä tekemään kaikilla voimillani. Joudun liiketilaa pitämään tämän vuoksi suljettuna. Minuun voit kuitenkin olla yhteydessä ja voimme sopia esim. tapaamisia Ekokauppaan. Näillä näkymin haluan pitää ennen joulua kauppaa avoinna muutamana lauantaina 27.11, 4.12, 11.12 ja 18.12  klo 12-15.

IHANAA JOULUMIELTÄ. TERVETULOA!

KÄSITYÖTUOTTEET:
Nokkoskankaisia pannunalusia, pussukoita, nokkoskaitaliinoja, suloisia villaisia vauvantossuja ja kasviväreillä värjättyjä lapasia ja sukkia, pellavaisia laudeliinoja, hartiahuiveja, viittoja, tarjottimia ja kalannahkakoruja ym.

YRTTISAIPPUAA JA -VOITEITA:        mm. luonnonyrttisaippuaa, pihkavoidetta, jalkakylpysuolaa, luonnonyrttiteetä ja -yrttisuolaa.

EKOKANKAAT ja TILKUT: Nokkos-, banaani-, hamppu- ja pellavakankaat. Paljon myös eri kokoisia nokkos- ja pellavakankaisia tilkkuja.

LANGAT: nokkoslankaa ja kasviväreillä värjätyt villalangat ja villat.

OMPELUPALVELUA /TUOTESUUNNITTELUA: Tekstiilisuunnittelija Ritu Kokkola suunnittelee ja toteuttaa ekotuotteita ja taidetekstiilejä toiveiden mukaan.

Pannunaluset

Nokkos-puuvillakankaiset ( sisällä pellavaa ) pannunaluset ovat käsityönä painettu ja maalattu. Kuvioina käytän Sudenkorentoa, Neitoperhosta ja Kimalaista!

Väreinä murretut sävyt. Kankaanpainossa ja maalauksessa käytän mineraalivärejä. Pannunalusen sisällä oleva pellava on samaa, mitä käytetään ekorakentamisessa hirsien välissä tiivisteenä.

Osta verkkokaupasta

BANAANIKANGAS- SHAALI

Ihanan pehmeä banaani-viskoosi kankainen shaali koko: 55-200cm

Käsityönä kudottu, Kuitu saadaan banaanipensaan sydänpuusta valmistetusta pehmeästä kuidusta.

Osta verkkokaupasta

liity postituslistalleni!

Saat ensimmäisenä tietoa uusista kursseista ja Ekokaupan tarjouksista sekä Kurssikeskuksen tapahtumista