Tarvon Kurssikeskus

Luonnonkauniissa Tarvossa, Helsingin Munkkiniemessä, on perinnekäsityön kurssikeskus. Tarjolla on elämyksellisiä kursseja luonnonmateriaalien parissa. Kaikilla kursseilla pyritään mahdollisimman ekologiseen ja perinteitä kunnioittavaan toimintaan.
Kunnioitetaan Suomalaista käsityöperinnettä. Perinteelle, joka on säilynyt elinvoimaisena sukupolvelta toiselle, koska kädentaitoja on kunnioitettu ja pidetty eteenpäin välittämisen arvoisina. Nokkonen, kalannahka, lampaanvilla ja muut luonnonmateriaalit käsitöiden raaka-aineina, sitovat käsityöperinteen Suomen luonnon erityislaatuisuuteen – aivan konkreettisesti.

TULEVIA KURSSEJA

Luonnonväreillä värjäystä

Ajankohta: la-su 24 -25.8 2019 klo 11-16

Opit luonnonväreillä värjäämisen perusteet.
Värjäämme villalankoja sekä villaa perinteisillä kasviväreillä (noin 200g/ henkilö). Opit myös runkokuituisten kankaiden (pellava, nokkonen) värjäyksen.

Lue lisää

Lautanauhan kudontaa

mallit Suomen myöhäisrautakaudelta

Ajankohta: la-su 28 -29.9 2019 klo 11-16
Tällä kurssilla kerrataan lautanauhankudonnan perusteita: työohjeen lukeminen, loimen luonti, lankojen pujotus lautoihin, kutominen.

Lue lisää

SIRINÄ-design

SIRINÄ-design:in tuotteet ovat tiedostaville ihmisille, jotka osaavat ja haluavat arvostaa yksilöllisyyttä ja ekologisuutta.

Kurssit, kankaat ja tuotteet

Langat

Nokkoslanka

5,00

Langat

Banaanilanka

5,00
130,00
130,00
Browse Wishlist
12,50
130,00

uutiset